Κρουασάν Mini Μαργαρίνης

Κωδικός Προϊόντος: 6547

Γραμμάρια: 30gr

Συστατικά: Αλεύρι Σίτου, Μαργαρίνη, Μαγιά, Νερό, Ζάχαρη, Αλάτι

Διατήρηση Προϊόντος: -18 βαθμούς ℃

Ζωή Προϊόντος: 1 'Ετος

Κιβώτια / Παλέτα: 60 / 1

Οδηγίες Ψησίματος

Εφόσον τα τρόφιμα που θα ψήσετε έχουν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ψήσιμο. Για τη σωστή όμως προετοιμασία και το άναμμα της ψησταριάς θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Καθαρίστε την ψησταριά σας, ειδικά τη σχάρα, πριν από κάθε χρήση.
  • Λαδώστε λίγο τη σχάρα πριν αρχίσει να θερμαίνεται για να μην κολλήσει το τρόφιμο σε αυτή. Εναλλακτικά λαδώστε το ίδιο το φαγητό πριν το τοποθετήσετε πάνω στη σχάρα.
  • Η ζεστή επιφάνεια θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή που καταλαμβάνει η πρώτη ύλη που θέλετε να ψήσετε, ώστε όταν γυρίσετε το φαγητό να ακουμπήσει σε επιφάνεια που είναι ελεύθερη και έχει κρατήσει υψηλή θερμοκρασία.
  • Αν ψήνετε διαφορετικές πρώτες ύλες, τότε απλώστε τα κάρβουνα με διαφορετική πυκνότητα σε κάθε σημείο ή ρυθμίστε τους καυστήρες αναλόγως. Έτσι θα έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο καθένα και δεν θα καούν τα μισά και τα άλλα μισά θα είναι ακόμη ωμά.
  • Στην περίπτωση της ψησταριάς με κάρβουνο, ανάψτε τα κάρβουνα τουλάχιστον 30΄ πριν ξεκινήσετε να ψήνετε. Μην τοποθετείτε τρόφιμα στη σχάρα πριν τα κάρβουνα ανάψουν για τα καλά και αποκτήσουν ένα ελαφρύ στρώμα στάχτης από πάνω.
  • Ακόμη και οι ψησταριές υγραερίου χρειάζονται προθέρμανση. Τις ανάβετε 10-15΄πριν από το ψήσιμο ώστε να πιάσουν την επιθυμητή θερμοκρασία που θα παραμείνει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η βασικότερη διάκριση στην τεχνική ψησίματος έχει να κάνει με το άμεσο ή έμμεσο ψήσιμο. Το άμεσο ψήσιμο είναι αυτό που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε. Οτιδήποτε θέλουμε να ψήνουμε, μπαίνει στη σχάρα ακριβώς πάνω από τη φωτιά και ψήνεται σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι ιδανικό για μπριζόλες, μπιφτέκια, λαχανικά, θαλασσινά και γενικά ό,τι ψήνεται σε λιγότερο από 25 λετπά.

Δείτε Επίσης

Olympia Croissant - Οι Ειδικοί στο Κρουασάν!

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου