Λίγα Λόγια για Εμας

Λίγα Λόγια για Εμάς
“Με συστηματικό έλεγχο προϊόντων, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, δημιουργώντας καθημερινά ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα με την υπογραφή της Olympia Croissant.”

Η Ιστορία Μας

Η βιομηχανία Ν.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Olympia ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της καταψυγμένης ζύμης από το 1978 με ιδρυτή τον Νικόλαο Αντωνόπουλο. H εταιρεία στεγάζετε σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5000τμ στο Kορωπί.

Η εξειδίκευση μας στα κρουασάν αλλά και στην σφολιάτα έχει προκύψει από την συνεχή επιδίωξη του καλύτερου προϊόντος επενδύοντας σταθερά σε νέες τεχνολογίες.Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα όπου παράγουμε προστοφαρισμένα κατεψυγμένα κρουασάν σε πάνω από 70 γεύσεις.

Σήμερα η Olympia συνεχίζοντας ως οικογενειακή επιχείρηση με γνώμονα την ποιότητα των προιόντων έχει καταφέρει να έχει πιστούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα και συνεργασίες χρονων με ομίλους.
Olympia Croissant - Οι Ειδικοί στο Κρουασάν!

Όραμα & Αξίες

Η ανάπτυξη της Olympia Croissant βασίζεται στις διαχρονικές αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, στη συνεχή της προσπάθεια, στο πάθος της για ποιότητα  καθώς και στην υπευθυνότητα την οποία επιδεικνύει για την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών μας.

Με σεβασμό στην ιστορία της εταιρεία μας, δρούμε πάντα με ακεραιότητα δίνοντας αποκλειστικά υποσχέσεις που καταφέρνουμε και εκπληρώνουμε.

45 Χρόνια Τεχνογνωσίας

Πανελλαδική Κάλυψη

Πάνω απο 70 Γεύσεις

Μιλήστε με την Όμαδα μας

Η Olympia Croissant βρίσκεται δίπλα σας πάντα σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να συζητήσει τις ανάγκες σας.
Olympia Croissant - Οι Ειδικοί στο Κρουασάν!

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου